Bent u opzoek naar de blog van HostedXl?

Bent u opzoek naar de blog van HostedXl?

18 mei 2019 Uit Door Redactie

Wanneer u opzoek bent naar de blog en de laatste nieuwtjes van HostedXL bent u hier aan het juiste adres.

Blogs van HostedXL

Op de site van HostedXL kan u meer te weten komen over de nieuwtjes in het bedrijf door onze blogs te bekijken. Daar staat alle laatste informatie in over de nieuwste ontwikkelingen in de markt. Om de week komt er weer iets nieuws op om u eens goed in te verdiepen. Meestal zijn het blogs, er wordt verteld over de ontwikkelingen in de markt en misschien dingen die u nog niet wist over het bedrijf. In de tekst wordt alles duidelijk uitgelegd en besproken.  

internet oplossingen

De ervaring van Sil met blogs van HostedXL

Laatst was ik op internet opzoek naar een bedrijf die een aantal dingen kon gaan doen voor mij zoals, Website beheren, onderhouden en onderbrengen in een cloud. Ook wou ik een IP VPN verbinding in mijn bedrijf om te communiceren met mijn andere medewerkers. Vanuit die punten kwam ik uit bij HostedXL. Op de site had ik een beetje gekeken en kwam uit bij de blogs. Daar heb ik me heel erg in verdiept. In de blogs stond veel interessante informatie ook voor de toekomst van telefonie en internet van bedrijven.

Contact

Wilt u meer weten over HostedXL of de blogs?

Neem dan contact op met de klantenservice 0186 744 022, bezoek onze uitgebreide website of kom langs op ons adres