Goede iPhone reparatie in Arnhem

Goede iPhone reparatie in Arnhem

5 mei 2019 Uit Door Redactie

Ik liet mijn telefoon tijdens het uitstappen van de auto per ongeluk vallen waardoor het scherm was gebarsten en mijn iPhone niet meer aanging. Daarom ging ik thuis direct op het internet op zoek naar iPhone reparatie Arnhem om een goede telefoon zaak te vinden.  

Veel telefoonzaken in de buurt van Arnhem

AppleReparatie

toen ik op het internet op zoek ging naar iPhone reparatie Arnhem kreeg ik erg veel zoekresultaten van veel verschillende telefoonzaken in of in de buurt van Arnhem. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Myphone. De website van Myphone is erg overzichtelijke en op de website is erg veel informatie te vinden. Myphone biedt 6 tot 12 maanden garantie op de onderdelen die er tijdens de reparatie vervangen worden. Dit sprak mij erg aan waardoor ik besloot om een bezoek te brengen aan de winkel.

Een erg snelle en voordelige reparatie

In de winkel werd ik door een van de vakkundige monteurs erg vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Mijn telefoon werd erg snel gemaakt tegen een voordelige prijs. Ik kreeg op de onderdelen die er vervangen werden tijdens de reparatie 6 maanden garantie.