Ga voor de beste kwaliteit smartphone reparaties naar JorPhone

Ga voor de beste kwaliteit smartphone reparaties naar JorPhone

27 juni 2019 Uit Door Redactie

Bent u op zoek naar een smartphone reparatie bedrijf omdat uw smartphone kapot is of niet goed werkt? Laat uw smartphone dan repareren bij JorPhone voor de beste kwaliteit reparaties.

Jorphone

JorPhone is een bedrijf waar ze reparaties uitvoeren voor smartphones.  Ook doen ze reparaties voor tablets en voor de mac. Maar voornamelijk is JorPhone gespecialiseerd in de smartphones. De reparaties die JorPhone uitvoert staan allemaal duidelijk vermeld op de site. Ook bij elke reparatie die ze uitvoeren staat er hoe lang ze er in totaal mee bezig zijn. De tijden kunnen variëren van 30 minuten tot 2 dagen. Als JorPhone een reparatie uitvoert aan uw smartphone dan heeft u standaard 6 maanden garantie zitten op het gerepareerde onderdeel.

Mijn ervaring

2 maanden geleden heb ik mijn telefoon op de grond laten en toen is mijn scherm gaan barsten. Toen ben ik op zoek gegaan naar een reparatie winkel. Via via kreeg ik te horen dat JorPhone kwalitatief goede reparaties uitvoert aan uw smartphone. Zelf heb ik toen ook mijn telefoon schermpje laten maken. Op de website kon ik makkelijk een afspraak maken om langs te komen.